Despre noi

Visul unei doamne


La inceputul anilor 1990, cu experienta acumulata intr-o fabrica de panificatie din orasul natal, o Doamna inimoasa si curajoasa porneste pe un drum nou al vietii ei avand un singur tel : visul de a construi din temelii si de a dezvolta o afacere de familie care s-o implineasca sufleteste, s-o faca sa munceasca cu placere si cu care sa se mandreasca peste ani.


Parcursul implinirii visului:


1993 A luat fiinta SC IRIAMA ALCOM SRL


1993 Mica patiserie isi incanta clientii cu produse de patiserie si cofetarie dupa retete originale asa cum numai Doamna stia sa le faca.


2001 - In concordanta cu cerintele pietii si cu dorinta de a dezvolta afacerea familiei s-a construit un spatiu nou de productie pe o suprafata de 1600 mp, s-a­ marit capacitatea de productie de prajituri cu crema si patiserie folosind echipamente de ultima generatie de la companii italiene, spaniole si germane cu traditie. Vanzarea produselor, sub marca inregistrata , s-a orientat catre toata tara prin intermediul distribuitorilor din fiecare judet, astfel s-a marit si parcul auto propriu necesar unei bune desfasurari a activitatii de livrare catre distribuitorii nostri.


2005 - “IRIAMA ALCOM JULIA” devine marca inregistrata la OSIM si s-a inceput implementarea Sistemului de Management al Calitatii conform cu cerintele  standardului SR EN ISO 9001:2001, implementare care s-a finalizat cu certificarea de catre un organism de certificare acreditat


2008 - Ca urmare a unei noi provocari, in anul 2008, a fost achizitionata prima linie industriala pentru productia foilor de pandispan si a foilor de rulada destinate consumului intern, dar si pentru vanzarea catre alti producatori de prajituri cu crema din tara.


2012 - Avand in vedere noile cerinte ale pietei, in anul 2012, a fost achizitionata o linie industriala automatizata pentru productia prajiturilor cu crema prin accesarea unor Fonduri Europene.


2015- Urmand tendintele din piata se investeste intr-un nou spatiu de productie cu o suprafata de aprox 1800 mp.


2018 - In 2018 a urmat implementarea unui proiect pe fonduri europene in vederea achizitionarii unei linii industriale pentru producerea covrigeilor cu ulei de masline si vin completati de diferite arome si condimente si a biscuitilor zaharosi si semizaharosi.